Έργα σε Βραχάσι, Σίσι, Μίλατο
παρεμβάσεις στη Μίλατο

Μετά την εξαγορά οικοπέδου, την δέσμευση για την κατασκευή γηπέδου στο Σίσι, την απόφαση της Περιφέρειας για την χρηματοδότηση τοποθέτησης πλαστικού τάπητα στην εν λόγω αθλητική υποδομή, την σύνταξη μελέτης για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων

– που παρουσιάστηκε στους κατοίκους του Σισίου με την ευκαιρία των εγκαινίων του Ηρώου  – καθώς και με την γενναία παρέμβαση με το ποσό των 390.000 ευρώ, που αναμένεται να διατεθούν, για την βελτίωση της προσβασιμότητας στην Δημοτική Ενότητα Βραχασίου  (Βραχάσι – Σίσι – Μίλατος), καταδεικνύεται όχι μόνο η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, αλλά και η βούληση της, αναφορικά με την υλοποίηση στόχων που έχουν τεθεί από την αρχή της δημοτικής περιόδου για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του δήμου, παρά τις αντίξοοες συνθήκες των τελευταίων ετών.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την υλοποίηση σειράς παρεμβάσεων και στην Δημοτική Ενότητα Βραχασίου,που ώς στόχο έχουν την βελτίωση των υποδομών με έργα ασφαλτοστρώσεων, τσιμεντοστρώσεων, πλακοστρώσεων που ήδη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Στην συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα, όπως έγινε γνωστό, προηγήθηκε η εργολαβία των 300.000 ευρώ με έργα και παρεμβάσεις στο Πάνω Μεραμπέλο σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε καταρτίσει η υπεύθυνη αντιδήμαρχος κ. Ε. Βελημβασάκη, ενώ όπως υποστήριξε ο δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, η δημοτική αρχή -πέραν των εξαγγελιών του Υπ. Εσωτερικών αναφορικά με την υλοποίηση προγράμματος χρηματοδότησης ασφαλτοστρώσεων και βελτιώσεων στην αγροτική οδοποιία- προχωρά τον ερχόμενο Οκτώβριο – Νοέμβριο στην παραπάνω εργολαβία, που θα δώσει την δυνατότητα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ν΄αντιληφθούν όχι μόνο τις προθέσεις αλλά και την αποτελεσματικότητα της .

Έργα σε Βραχάσι, Σίσι, Μίλατο
παρεμβάσεις στο Σίσι

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη για την Δημοτική Ενότητα Βραχασίου προβλέπονται :

-Ασφαλτόστρωση οδού προς Βοθυλιά.

-Ασφαλτόστρωση στην πάροδο προς δρόμο Μαρματάκηδων.

-Ασφαλτόστρωση στην οδό περιοχής Μαρματάκηδων.

-Ασφαλτόστρωση οδού μεταξύ Επάνω Σίσι και διακλάδωση προς ξενοδοχείο Καλημέρα Κρήτη.

-Ασφαλτόστρωση οδού εντός οικισμού “Αρκοβούνια”.

-Ασφαλτόστρωση οδού εντός οικισμού Αγίας Βαρβάρας Σισίου.

-Ασφαλτόστρωση οδού προς οικισμό Καρτσιανό.

-Ασφαλτόστρωση οδού στην περιοχή Γυαλιά παραλίας Σισίου.

-Ασφαλτόστρωση οδού εντός οικισμού παραλίας Σισίου.

-Τσιμεντόστρωση παλαιάς οδού προς Νεκροταφείο στη Μίλατο.

-Ασφαλτόστρωση οδού στην παραλία Μιλάτου προς την πλευρά του λιμανιού.

-Ασφαλτόστρωση οδού στην παραλία Μιλάτου, ανατολικά του οικισμού.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos