έτοιμοι οι εστιάτορες στον Άγιο Νικόλαο για το Πάσχα
Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο

Η εβδομάδα που διανύουμε, πριν την μεγάλη εβδομάδα, σύμφωνα με τις παραδόσεις μας ονομάζεται βουβή, οι καμπάνες δεν ακούγονται ούτε και ακολουθίες τελούνται.

Στο πνεύμα των ημερών που έρχονται και οι επαγγελματίες του κλάδου μας βρίσκονται στην τελική ευθεία ώστε όλα τα είναι έτοιμα ενόψει της μεγάλης γιορτής. Μέλη του συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου βρίσκονται στην περίοδο της προετοιμασίας ενόψει και της νέας τουριστικής περιόδου, αλλάζουν τα μενού τους και δοκιμάζουν καινούργιες προτάσσεις, και όσα ήδη λειτουργούν σας περιμένουν καθημερινά.

«Με βάση την  εξυπηρέτηση του κοινού σε όλα τα επίπεδα, εργαζόμαστε ώστε η έννοια της φιλοξενίας και της εξυπηρέτησης να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Ένα επίπεδο που έχει χαρακτηρίσει τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης τα τελευταία χρόνια με άριστης ποιότητας προσφερόμενες υπηρεσίες, μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και με τιμές πιο φιλικές και ανταγωνιστικές από ποτέ τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους επισκέπτες. Το Πάσχα πλησιάζει και στην πόλη μας, τον Άγιο Νικόλαο, είναι μοναδικό, σας περιμένουμε.» σχολιάζει ο πρόεδρος του Δ.Σ του συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης της πόλης του Αγίου Νικολάου Γιώργος Νεραντζούλης.

https://www.facebook.com/agiosnikolaoseaster/

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos