η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου με προέδρους τοπικών διαμερισμάτων τον πρόεδρο του ΠΑΟ Κρούστα
η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου με προέδρους τοπικών διαμερισμάτων τον πρόεδρο του ΠΑΟ Κρούστα

Πραγματοποιήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου επίσκεψη στο γήπεδο Κρούστα όπου εκτελείται το έργο  «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΚΡΟΥΣΤΑ” ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» όπου και διαπιστώθηκε η ολοκλήρωση του συνόλου των εργασιών. Την  Αντιπεριφερειάρχη συνόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Εμμανουήλ Κλώντζας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Κρούστα κ. Ιωάννης Βάρδας,

ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΑΟ Κρούστα  κ. Νίκος Δατσέρης και εκ μέρους του Δήμου Αγίου Νικολάου ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης. Το έργο  αφορούσε την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, τελευταίας γενιάς, δίχρωμου σε δυο αποχρώσεις του πράσινου (Dark green και Lime green), και ύψος πέλους 55mm και πιστοποιημένου με πιστοποιητικό FIFA RECOMMENDED 3 STAR.

Πριν την τοποθέτηση του χλοοτάπητα  έγιναν και όλες οι απαραίτητες οικοδομικές εργασίες  (στρώσιμο, κλίσεις, κ.τ.λ.) ώστε να μπορέσει να υποδεχτεί το συνθετικό χλοοτάπητα επάνω σε σταθερή επιφάνεια.

Έτσι με την ολοκλήρωση των εργασιών δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο γήπεδο για την ευρύτερη περιοχή που αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές της.

Το έργο είχε Προϋπολογισμό 126.000€ και το κόστος του καλύφθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και εκτελέστηκε μετά από σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos