Α΄ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, παραδόθηκε η αυλή
η ανακαινισμένη αυλή

Τα χρώματα που εξάρουν την φαντασία των μικρών μαθητών, τα πέτρινα πεζούλια, το γήπεδο μπάσκετ, τα graffiti και η δεντροφύτευση μικρών δέντρων, αναμένεται ν΄αποτελέσουν- με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού της φετινής χρονιάς-

την μικρή εκείνη εστία για την ανάπτυξη πολλαπλών δραστηριοτήτων, σ΄ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον, στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου- ο αύλειος χώρος του οποίου παραδόθηκε μετά τις προβλεπόμενες εργασίες -στον οικείο Δήμο.

Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, επιθεώρηση του αποτελέσματος

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στον σχολικό χώρο,  (5/9) η αρμόδια επί των Τεχνικών Θεμάτων Αντιδήμαρχος κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη, συνομιλώντας με  τον Δ/ντη του Α΄ Δημοτικού κ. Δημήτρη Σγουρό (βλ. φωτο), έκανε γνωστό, ότι τόσο ο εργολάβος του έργου κ. Νεονάκης, όσο και οι : κ.κ. Μαρία Πρατσινάκη (αναπλ. Δ/ντρια Δ/νσης Μελετών), Μαρία Ταβλά, προισταμένη Δ/νσης Συντ. Αυτεπιστασίας της Δ/νσης Μελετών, επεδίωξαν την ουσιαστική αναβάθμιση του αύλειου χώρου, ενός ιστορικού σχολείου, που στο εξής καλείται να ανταποκριθεί επαρκώς τόσο στις ανάγκες των μαθητών, όσο και στα πρότυπα ενός σύγχρονου σχολείου.

Το αισθητικό αποτέλεσμα, μετά την τοποθέτηση χρωματιστών κυβόλιθων αλλά και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην αυλή του σχολείου, -όπως η ίδια έκανε γνωστό- αναμένεται να συμβάλλουν εν πολλοίς στο ανασχεδιασμό συνολικά του σχολικού περιβάλλοντος, αντιμετωπίζοντας επί της ουσίας, λειτουργικά προβλήματα που τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπιζε το εν λόγω σχολείο κυρίως λόγω της προσθήκης νέων αιθουσών.

από τον δήμο αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos