Αγία Τριάδα Λακώνια, ευχαριστήριο
από τη περιφορά της εικόνας στα Φλαμουριανά

Το Σάββατο 18 Ιουνίου τελέστηκε ο εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας που βρίσκεται στα Φλαμουριανά. Πολλοί πιστοί παρακολούθησαν με ευλάβεια τόσο τον εσπερινό, όσο και τη περιφορά της εικόνας στο χωριό, παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβού και του αντιδημάρχου Νίκου Χαριτάκη. Τη περιφορά περιφρούρησε το σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Αγίου Νικολάου.

Σας ευχαριστώ για τη παρουσία σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και στον Λεωνίδα Κλώντζα για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μου. Επίσης στο εκκλησιαστικό συμβούλιο και στον ιερέα του χωριού μου Ιωάννη Αικατερινάκη, και τον πατέρα Ιωάννη Καστανό που προσπαθούν για ότι καλύτερο για την εκκλησία.

Αγία Τριάδα Λακώνια, το γλέντι

Η βραδιά συνεχίστηκε στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου με το συγκρότημα του Μανώλη Κουργιαντάκη μέχρι αργά. Ευχαριστώ πολύ το χορευτικό συγκρότημα των Γιαννίκου – Ταμιωλάκη που πάντα βρίσκεται κοντά μας, την αντιδήμαρχο Δέσποινα Καρνιαδάκη, για τη παρουσία της. Όλους τους χωριανούς που βοήθησαν, ιδιαίτερα τις υπέροχες γυναίκες του χωριού μου που πάντα είναι δίπλα μας σε όποια εκδήλωση γίνει για το καλό του τόπου.

Τον δραστήριο πολιτιστικό σύλλογο που ότι έγινε το φρόντισε με όρεξη και μεράκι.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, σας εύχομαι και του χρόνου  με υγεία και χαμόγελο.

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μέσα Λακωνίων,

Μαρία Δρακωνάκη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos