Από το βήμα του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Αλέκα Παπαρήγα

Με την επίσκεψη της στον Αγιο Νικόλαο, το πρωί της Κυριακής, (18/6), ολοκλήρωσε τη περιοδεία της στη Κρήτη, η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα.
Η περιοδεία είχε ξεκινήσει από τα Χανιά από την προηγούμενη Πέμπτη.

Η Αλέκα Παπαρήγα όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στη τρέχουσα πολιτική συγκυρία, εν όψει μάλιστα και τω Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών. Χαρακτήρισε υποκριτικά τα επιχειρήματα Πα.Σο.Κ. Ν.Δ. και ΣΥΝ, ότι οι τοπικές εκλογές έχουν αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, αφού ουσιαστικά όπως είπε λίγο πολύ η πολιτικές των δύο μεγάλων κομμάτων είναι ίδιες και με τη συνεργασία του τις ασπάζεται κι ο ΣΥΝ.
Θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι το να ψηφίσει κανείς κρατάει ένα λεπτό. Οι επιπτώσεις αυτής της ψήφου κρατούν 4 χρόνια.

Οι πραγματικοί αγωνιστές.....

Γιαπιτζάκης, Δεσποτάκης (Μποτόρης)

Αναφέρθηκε σε θέματα όπως ζητήματα υγείας, σε συνδυασμό με την έρευνα, την οποία κατά την κυρία Παπαρήγα έπρεπε να γίνεται από τα Πανεπιστήμια και να διαχέεται παντού και όχι από τις εταιρείες οι οποίες λειτουργούν κατά το δοκούν.

Επίσης αφού ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ έχει εμπιστοσύνη στο λαϊκό κίνημα, αλλά θα πρέπει να ενεργοποιηθεί το ταχύτερο δυνατόν διότι, τόσο η κυβέρνηση όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωης, περνούν όλο και περισσότερο αντιδραστικά μέτρα.

Στην εκδήλωση παρέστησα αρκετά μέλη του κόμματος όσο και ιστορικά στελέχη από τη περιοχή, αλλά και ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου Κώστας Τσουκάκης και Βασίλης Χατζηδάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου Οδυσσέας Σγουρός κ.α..

Print Friendly, PDF & Email

Από manos