Ζερβός, Καραμαλάκης, Πετάσης, Περράκης
Ζερβός, Καραμαλάκης, Πετάσης, Περράκης

Την πρόθεση του  Δήμου, να παραχωρήσει ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου, με στόχο την ανέγερση στρατιωτικού διοικητηρίου, γνωστοποίησε σήμερα στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνησης Κρήτης–υποστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη , ο Δήμαρχος κ. Αντώνης  Ζερβός, κατά την συνάντηση που είχαν στο γραφείο του,

με αφορμή την επικαιροποίηση των διαύλων συνεργασίας και επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας με τις δημόσιες αρχές  τους φορείς και τους πολίτες του νησιού.

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός κατά σημερινή συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό  Δ/ντη, συζητήθηκαν εκτός των άλλων θέματα που σχετίζονται με την τάξη, την ασφάλεια, την κυκλοφορία στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει έτσι κι αλλιώς με τον Δήμο, αφού κοινός στόχος μας –είπε-είναι η βελτίωση κατά τον καλύτερο τρόπο, της καθημερινότητας των πολιτών.

Αναφορικά με την πρόταση για την παραχώρηση ακινήτου από το Δήμο, με στόχο την ανέγερση στρατιωτικού διοικητηρίου, στην ευρύτερη περιοχή, ο κ. Ζερβός υπογράμμισε ότι: « Ήδη έχουν υπάρξει ανάλογες συζητήσεις με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ,έχει υποδειχθεί συγκεκριμένη θέση για την ανάπτυξη αυτής της δομής,  ενώ –όπως παρατήρησε-σε σύντομο χρόνο θα πρέπει να εξεταστεί από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η δυνατότητα ανέγερσης ενός σύγχρονου διοικητηρίου που θα επιτρέψει την ανάπτυξη των υπηρεσιών του υπουργείου και την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Αν και με τις τρέχουσες υφεσιακές συγκυρίες-πρόσθεσε- το εγχείρημα αυτό, φαντάζει  δύσκολο,ωστόσο η δεδομένη στιγμή, αποτελεί ίσως μοναδική ευκαιρία,για  να τεθούν οι βάσεις και να εξελιχθεί η πρόταση αυτή, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παρόντες στην προγραμματισμένη συνάντηση που έγινε στον Δήμο Αγίου Νικολάου,ήταν επίσης ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου,-ταξίαρχος κ. Περάκης Κωνσταντίνος καθώς και ο βοηθός Δ/ντου –ταξίαρχος κ. Πετάσης Εμμανουήλ.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos