Αναβολή απολογισμού της Διοίκησης νοσοκομείων Λασιθίου
τα τέσσερα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου

Από τη Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ανακοινώνεται ότι λόγω των τραγικών γεγονότων στην Αττική και κατόπιν συνεννόησης με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης,

αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση για τη Δημόσια Παρουσίαση του Απολογισμού των τεσσάρων νοσοκομείων του νομού, η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 στον Άγιο Νικόλαο.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για την τραγωδία που βιώνει η χώρα μας, την αμέριστη συμπαράστασή μας στους πληγέντες και τις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη μας σε όλους τους φορείς και υπηρεσίες στο δύσκολο έργο τους για την ανακούφιση των πληγέντων και την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της μεγάλης καταστροφής.

Συμμετέχουμε, μαζί με όλο το λαό του νομού μας, στο κίνημα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί σε ολόκληρη τη χώρα, όπως αυτό εκφράστηκε και μέσω της αθρόας προσέλευσης των πολιτών στα Τμήματα Αιμοδοσίας των νοσοκομείων μας για προσφορά αίματος για τους πληγέντες. Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες του νομού μας και τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να προσέρχονται και το επόμενο διάστημα και αργότερα, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι και θα παραμείνουν αυξημένες. Η προσφορά αίματος είναι μεγάλη και μεριμνούμε συνεχώς προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα και να διευκολύνονται οι πολίτες σε αυτή τη συγκινητική έκφραση αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Όλο το προσωπικό και οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση της πολιτείας για οποιαδήποτε ανάγκη παραστεί.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εν λόγω εκδήλωσης

Η Διοικήτρια του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο»

Μαρία Σπινθούρη

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας

Γεώργιος Αρακαδάκης

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ-ΚΥ Σητείας

Εμμανουήλ Μιχελάκης

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο»

Νικόλαος Παντιέρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos