Αναδεικνύεται ο ναός της Αγίας Τριάδας
ο χώρος θα ανοίξει γύρω από την Αγία Τριάδα

“Με την εξέλιξη αυτή, ουσιαστικά ένας από τους μεγάλους στόχους της παρούσας δημοτικής αρχής, σχετικά με την  αναμόρφωση της πλατείας της πόλης –  του τρόπου λειτουργίας της, 

καθώς και της ανάδειξη ενός εκ των σημαντικότερων μνημείων της: του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας,   δίδεται πλέον η δυνατότητα ν΄αλλάξει τόσο η αισθητική, όσο και  η λειτουργία του κέντρου του Αγίου Νικολάου”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την εκδίκαση της αγωγής για τον καθορισμό της τιμής, αναφορικά με το ακίνητο “Μαγουλιανού” που βρίσκεται  πλησίον της Αγίας Τριάδας, ενώ άμεσα όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να υπάρξει οριστική απόφαση, για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κ. Ζερβός ευχαρίστησε την οικογένεια Μαγουλιανού που ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμη -όπως είπε χαρακτηριστικά –  ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στους εκπροσώπους της τοπικής εκκλησίας, οι οποίοι συνέδραμαν ώστε να υπάρξει η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αναδεικνύεται ο ναός της Αγίας Τριάδας
θα ανοίξει και η πίσω πλευρά του ναού

Επίσης σύμφωνα με τη ενημέρωση,  ο δήμος προχωρά άμεσα στην ολοκλήρωση της τελευταίας πράξης αναλογισμού καθώς και στον καθορισμό της τιμής (στην πίσω πλευρά του ναού), προκειμένου ο περιβάλλων χώρος ν΄αναμορφωθεί συνολικά και ν΄ αναδειχθεί στο εξής, ο σημαντικός για την ευρύτερη περιοχή Ιερός Ναός.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos