Ανακατασκευή, διαπλάτυνση πεζοδρομίων στο Σχίσμα
κατά την υπογραφή της σύμβασης

“Θεωρούμε, ότι άμεσα τα έργα που δημοπρατήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα – οι συμβάσεις των οποίων υπογράφονται σήμερα – θα δώσουν την ώθηση,

ώστε την χρονιά που ακολουθεί, να εξελιχθεί πλήρως το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει και καλούμαστε να υλοποιήσουμε έως το τέλος της παρούσας Δημοτικής περιόδου”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης (25/10) με τον εκπρόσωπο της εταιρίας (ΚΡΕΤΑ ΚΑΤ Α.Ε)- κ. Κουβίδη ανάδοχο του έργου-  “Ανακατασκευής και διαπλάτυνησης πεζοδρομίων στο Σχίσμα Ελούντας”.

Σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη,  η κατασκευή νέων καθώς και η διαπλάτυνση των υφιστάμενων πεζοδρομίων στην δημοτική κοινότητα Ελούντας, αφορά κυρίως τις περιοχές (από την εκκλησία του Αγίου Κων/νου προς Πλάκα), από τον κυκλικό κόμβο προς Άγιο Νικόλαο (δεξιά πλευρά οδοστρώματος), κατασκευή ράμπας για την κίνηση ΑμεΑ και ράμπα – σκάφη για την κίνηση των οχημάτων προς τους ιδιωτικούς χώρου στάθμευσης.

Όπως επίσης έγινε γνωστό σε κάθε νέο πεζοδρόμιο, που θα κατασκευαστεί, αναμένεται να διαμορφωθεί λωρίδα τυφλών σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές καθώς και   οριζόντια – κάθετη σήμανση σύμφωνα με την κυκλοφοριακή μελέτη.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos