Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία της Κρήτης
Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία της Κρήτης

Το Wines of Crete, σας προσκαλεί να επισκεφθείτε τα οινοποιεία της Κρήτης, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017,

τα οποία πρόκειται ν’ ανοίξουν τις πόρτες τους στους οινόφιλους και στους «εξερευνητές» των γεύσεων κι αρωμάτων των κρασιών της Κρήτης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της παραγωγής του κρασιού, στους αμπελώνες και σαφώς να δοκιμάσουν τις τοπικές ποικιλίες των επώνυμων κρασιών του νησιού, με δωρεάν είσοδο.

Προγραμματίστε από τώρα το Σαββατοκύριακο σας και επισκεφθείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία της Κρήτης. Όλο το πρόγραμμα με τα οινοποιεία που συμμετέχουν, το ωράριο και τις εκδηλώσεις θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Wines of Crete www.winesofcrete.gr .

Εκεί μπορείτε να βρείτε και το ειδικό φυλλάδιο για τις Ανοικτές Πόρτες με 10 προτεινόμενες οινικές διαδρομές, από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη, αλλά και τα συνεργαζόμενα εστιατόρια που συμμετέχουν στην δράση “Bring Your Own Wine”.

Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία: πως;

Ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει το κρασί που αγόρασε από το οινοποιείο στο συνεργαζόμενο εστιατόριο, χωρίς επιπλέον χρέωση, προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς. Η εν λόγω δράση θα ισχύσει μόνο για το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου.

Σας καλούμε, επίσης, ν’ αποτυπώσετε με φωτογραφίες και να συμμετέχετε στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας, ανεβάζοντας  την οινοτουριστική σας εμπειρία στα social media, με hashtag #winesofcrete και #opendoors17 (οι όροι του διαγωνισμού βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.winesocrete.gr).

Ακολουθήστε τις οινοτουριστικές προτάσεις του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης και περιηγηθείτε στην πανέμορφη ενδοχώρα του νησιού. Δοκιμάστε τη μεγάλη ποικιλία κρασιών των οινοποιών του τόπου κι απολαύστε ένα υπέροχο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos