Πάγκος σε Super MarketΓια άλλη μια φορά, οι αντιδράσεις για να εμποδιστεί η έλευση πολυεθνικών πολυκαταστημάτων στην περιοχή μας, δεν αποδίδουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αφού οι κατά τόπους Εμπορικοί Σύλλογοι δεν έχουν κανενός εδους συμπαράσταση, είτε από τους οικείους δήμους, είτε από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Έτσι, μετά την αντίδραση για την έλευση ενός τέτοιου πολυκαταστήματος στον Αγιο Νικόλαο, η οποία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αφού ο εμπορικός σύλλογος δεν κατάφερε, ή δεν είχε τη συμπαράστση από τις αρχές, το ίδιο πρόβλημα έχει ανακύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και στη Σητεία, όπου η ίδια εταιρεία, θέλει να ανοίξει και εκεί αντίστοιχο κατάστημα, το τρίτο στο νομό Λασιθίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας αντιδρά, αλλά απ΄ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, δεν έχει την στήριξη κανενός, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις ότι ο Δήμος Σητείας, δεν συναινεί και παραμένει σταθερός στις θέσεις του. Όμως η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, έχει δώσει την συγκατάθεση της για την κυκλοφοριακή σύνδεση.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos