Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, κοπή πίτας 2017
ο αρχιμανδίτης Κωνσταντίνος ευλογεί τη πίτα

Τη βασιλόπιτα του για το 2017 έκοψε το τμήμα Αγίου Νικολάου της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, στο χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου Αριάδνη, στο Γαργαδόρο.

Παρόντες, οι καθηγητές της σχολής, οι φοιτητές και εκ μέρους των αρχών, ο αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λασιθίου Μανώλης Πεπόνης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΝ Μανώλης Καραβελάκης και ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγ. Νικολάου, Μιχάλης Βασιλάκης.

Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, κοπή πίτας 2017
οι φοιτητές της σχολής

Τη πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά λέγοντας τους ότι ο κλάδος που καλούνται να υπηρετήσουν είναι ευαίσθητος και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Εκ μέρους του δήμου Αγίου Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης τόνισε ότι ο δήμος πιστεύει στην αξία της σχολής και τη στηρίζει, ενώ ο βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης στο μήνυμα που έστειλε, υποσχέθηκε να βρίσκεται πάντα δίπλα στη σχολή και στις διεκδικήσεις των φοιτητών για ένα καλύτερο μέλλον.

Τη πίτα έκοψε ο αναπληρωτής διευθυντής κ. Κλεισαρχάκης, μοιράστηκε στα παιδιά τα οποία στη συνέχεια επέστρεψαν στα μαθήματα τους.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos