ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός

Έναν πρώτο απολογισμό των τελευταίων μέτρων που έχουν επιβληθεί στη πόλη του Αγίου Νικολάου, επιχείρηση το πρωί της Δευτέρας (30/5) ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Θεωρεί ότι τα μέτρα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, παρά τις αντιδράσεις και δρομολογούνται ακόμα κάποια σιγά – σιγά ή μακροπρόθεσμα.

Για τη κεντρική πλατεία θεωρεί ότι καλώς η τροχαία επέβαλε το νόμο, ουσιαστικά εφάρμοσε τον Κ.Ο.Κ. και άδειασε σε μεγάλο βαθμό η πλατεία, η οποία θα πάψει να είναι κυκλικής κυκλοφορίας και θα γίνει δυο κατευθύνσεων,

υπεραμύνθηκε παλαιότερων ρυθμίσεων του από τη προηγούμενη του θητεία, οι οποίες όμως δεν προχώρησαν λόγω της μη εκλογής του εν νέου, είπε ότι βρίσκονται υπό επεξεργασία μια σειρά προτάσεις του αρμόδιου συγκοινωνιολόγου. Η πόλη είχε δομηθεί με άλλες λογικές κυκλοφορίας και δεν μπορεί να σηκώσει το υπέρμετρο βάρος.

Σε ερώτηση μας για την αποσυμφόρηση της πόλης από τα τουριστικά λεωφορεία, είπε ότι εξετάζεται το ζήτημα, υπεραμύνθηκε της λειτουργίας του κόμβου της Κριτσάς, μας είπε ότι προχωρεί η υπόθεση του παρακαμπτήριου της Ελούντας και ακόμα ότι εξετάζονται ιδέες τόσο για την Ελούντα όσο και για τη Νεάπολη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos