Απόκοπος ή Σπιναλόγκα, ευχαριστήριο
το σκηνικό που στήθηκε στη Σπιναλόγκα για τη παρουσίαση του έργου

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του Μουσικοποιητικού έργου “Απόκοπος ή Σπιναλόγκα” των Νίκου Ξυδάκη και Διονύση Καψάλη, που έδωσε την αφορμή να βιώσουμε για μία ακόμα φορά την δύναμη της ιστορίας,

των μνημείων αλλά και των ανθρώπων αυτού του τόπου, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

Είναι γεγονός, ότι πίσω από κάθε σημαντική εκδήλωση, υπάρχουν  άνθρωποι, επαγγελματίες και εθελοντές, που δούλεψαν με αγάπη ώστε να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα.

Για τον λόγο αυτό, ευχαριστώ όλους τους εθελοντές αλλά και τους επαγγελματίες που συνεργάστηκαν με το Δήμο.

Συγκεκριμένα τους: Ερυθρό Σταυρό/ Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, τον Ο.Τ.Ε., το ταξιδιωτικό γραφείο PLORA, τις υπηρεσίες του Δήμου, τους φύλακες της Σπιναλόγκας, το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, τον Σύλλογο Τουριστικών Σκαφών Ελούντας – Πλάκας, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Ελούντας, τις Μινωικές Γραμμές, την Δ.Α.Ε.Α.Ν, τα ξενοδοχεία Elounda Star, Blue Palace, Ερμής (τους κ. Πελεκανάκη-Κρεμασιώτη), Blue Marina, τα θαλάσσια σπορ του Blue Palace και τον κ. Κουνστανμπέη Γιώργο καθώς και την ταβέρνα “Γιώργος” στην Πλάκα, που με την συντονισμένη εργασία που προσέφεραν, κατάφεραν να υλοποιήσουν τόσα πολλά και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Είναι γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή ήταν συλλογική και κατέδειξε αν μη τι άλλο, ότι όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον τόπο.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνης Εμμ. Ζερβός

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos