με τον βουλευτή Μανώλη Θραψανιώτη
με τον βουλευτή Μανώλη Θραψανιώτη

Τη Τετάρτη 13-1-2016 και ώρα 14:00, αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής αστυνομικών υπαλλήλων Λασιθίου, συναντήθηκε με τον Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ Εμμανουήλ στην Σητεία. Κατά τον εποικοδομητικό διάλογο που είχαμε, αναφερθήκαμε στα προβλήματα που ταλανίζουν τους Αστυνομικούς και τις Υπηρεσίες του Λασιθίου, που στο σύνολο τους πηγάζουν από την τεράστια έλλειψη Αστυνομικού Προσωπικού

που μαστίζει της Υπηρεσίες του Λασιθίου και την ανάγκη για την άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων. Συζητήθηκε επίσης το φλέγον ζήτημα της αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών όπου εκφράσαμε την ριζική αντίθεση μας στο σχέδιο που έχει προταθεί και τονίσαμε ότι όχι μόνο δεν θα βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση αλλά θα δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα ως προς την αστυνόμευση του Λασιθίου και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες. Ο κ. ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ άκουσε με μεγάλη προσοχή όσα του τέθηκαν και δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει τα προβλήματα και τις θέσεις μας στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου μας και θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί μας με στόχο να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων Αστυνομικών Υπηρεσιών στους πολίτες του Λασιθίου.

με τον βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη
με τον βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη

Σας γνωρίζουμε πως την Τετάρτη 13-1-2016 και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής μας, με τον Βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη, στο γραφείο του στην Σητεία. Οι εκπρόσωποι της Ένωσης μας στην συζήτηση που έγινε, ενημέρωσαν τον κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας, λόγω της λειψανδρίας από την οποία υποφέρουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου και την ανάγκη για την άμεση ενίσχυση τους με ανθρώπινο δυναμικό. Επίσης συζητήθηκαν οι θέσεις της Ένωσης μας σχετικά με την επερχόμενη Αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, με την οποία διαφωνούμε πλήρως αφού βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση και δεν πρόκειται να αποδώσει καθώς κινείται στην λογική της συγχώνευσης Αστυνομικών Υπηρεσιών για  εξοικονόμηση χρημάτων και προσωπικού, χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και οι πραγματικές ανάγκες της κάθε περιοχής.     Ο κ. Βουλευτής άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα που του τέθηκαν και τις θέσεις τις Ένωσης μας ως προς την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών και δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει αρμοδίως όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν. Τέλος δήλωσε την πρόθεση του για την συνεχή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ μας προκειμένου να βελτιωθεί η αστυνόμευση στην περιοχή μας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos