Τα κεντρικά στο ΗράκλειοΣε αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου με στόχο τη συγκέντρωση 40 εκατομμυρίων ευρώ προχωρά από τη Τρίτη 11/9/2007 η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, μετά την έγκριση του σχετικού ενημερωτικού Δελτίου πό την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Η αύξηση Κεφαλαίου γίνεται με Δημόσια προσφορά με τη διάθεση μερίδων στην τιμή των 130 ευρώ σε παλαιά και νέα μέλη και με τη διάθεση μιας συνεταιριστικής μερίδας στην προνομιακή τιμή των 89 ευρώ για κάθε πέντε μερίδες που κατέχι ή θα αποκτήσει κάθε συνέταιρος κατά τη διάρκεια της περιόδου της Δημόσιας προσφοράς.
Η περίοδος εγγραφών ξεκινά από τις11 Σεπτεμβρίου 2007 και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2007.
Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν από την αύξηση του υνεταιριστικού κεφαλαίου θα ισχυροποιήσουν περαιτέρω τη θέση της Τράπεζας στην αγορά αφού θα ενισχύσουν την κεφαλαιακή της βάση και θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του αναπτυξιακού της προγράμματος.
 
Το Ενημερωτικό Δελτίο για την αύξηση Κεφαλαίου βρίσκεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Τράπεζας στη διεύθυνση www.pancretabank.gr, διατίθεται δε δωρεάν σε έντυπη μορφή σε όλα τα καταστήματά της.
 
Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να απευθύνονται σ’ οποιοδήποτ από τα 52 καταστήματα του δικτύου της Παγκρήτιας Τράπεζας για τη συμπλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής στην αύξηση Κεφαλαίου, καθώς και για κάθε άλλη σχετική πληροφορία.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos