Απονομή ΒραβείωνΕκδήλωση βράβευσης των εθελοντών πολιτών που συμμετείχαν στο σεμινάριο ανανηπτών στη «Βασική Υποστήριξη της ζωής και στην Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση» αλλά και στο πρόραμμα εθελοντικής δράσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους» διοργάνωσε το Σάββατο 25 Φεβρουάριου ο δήμος Χερσονήσου.
 
Αρχικά απονεμήθηκαν πστοποιητικά στους εθελοντές πολίτες του δήμου Χερσονήσου, που εκπαιδεύτηκαν στο σεμινάριο ανανηπτών στη «Βασική υποστήριξη της ζωής και στην αυτόματη εξωτερική απινίδωση» στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου Κρήτης.
 
Στη συνέχεια δόθηκαν τα πιστοποιητικά στους εθελοντές των δήμων Χερσονήσου – Μαλίων – Γουβών, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εθελοντικής δράσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών «Προστατεύω τον εατό μου και τους άλλους».
 
Ο δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Σπύρος Δανέλλης δήλωσε: «η εθελοντική συμμετοχή σε τέτοιες ομάδες αποβλέπει εκτός της εκπαίδευσης των πολιτών σε θέματα διαχείρισης κινδύνου και στην κοιωνική αλληλεγγύη και συνοχή των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας».
 
Ενώ ο διευθυντής του ΕΚΑΒ κ. Δημήτρης Βουρβαχάκης δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή αποτελεί την πρώτη συντονισμένη κίνηση δήμυ σε επίπεδο Κρήτης.
 
 
γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos