Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, παράδοση - ανάληψη
ο Ανδρέας Δασκαλάκης παραδίδει καθήκοντα στον Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

Πραγματοποιήθηκε, στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης.

Στην τελετή παρέστησαν ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Αστυνομικός Διευθυντής Σπυριδάκης Νικόλαος ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης Αστυνομικός Διευθυντής Γάσπαρης Στυλιανός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, Αστυνομικός Διευθυντής Λυμπινάκης Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, Ταξίαρχος Ρουτζάκης Αντώνιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Ταξίαρχος Κανακουσάκης Ιωσήφ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής Παπαδάκης Εμμανουήλ.

Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, παράδοση - ανάληψη
όλη η διοίκηση της Αστυνομίας της Κρήτης

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Λαγουδάκης Κωνσταντίνοςανέλαβε, στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής, τα καθήκοντα του από τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Δασκαλάκη Ανδρέα, ο οποίος τοποθετήθηκε ως προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος,  ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός,  ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος,  καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών Αρχών του τόπου, εκπροσώπων συλλόγων, φορέων αλλά και συνταξιούχων αστυνομικών.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos