Βιτσέντζος ορνάροςΣτις 09 Μαΐου 2006 στο άγονο ταξίδι από τη Κάρπαθο για Διαφάνι – Χάλκη  – Ρόδο με κάλεσμα του Λιμεναρχείου το ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ επαναπρυμνοδέτησε στη Κάρπαθο για να επιβιβαστεί ώρα (16:30) η ετοιμόγεννη κα Μαρία Βαρδαούλη με του σζύγου της.
Έχοντας αφήσει το Διαφάνι (17:50), πηγαίνοντας για Χάλκη ειδοποιήθηκε (18:10) ο Πλοίαρχος Καπετάν Δημήτρης Λαδάς ότι ‘έπιασαν οι πόνοι’ την επιβάτιδα ετοιμόγεννη.

Λόγω απουσίας μαιευτήρα στο Διαφάνι (Καρπάθου) σε Ραδιοσύνδεση του ΒΙΤΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ με τρ. ΜΕΧICΟ και το Μαιευτήριο Αλεξάνδρα άρχισε η διαδικασία τοκετού.
Από τους επιδέξιους μαιευτήρες Πλοίαρχο Δ, Λαδά, Ύπαρχο Βασίλη Ράλλη και Αρχιθαλαμηπόλο Β Νίκο Φκιαρά (ώρα 18.32/9-5-06) γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι χωρίς δυσμενείς παρενέργειες για τη μηέρα και το μωρό.
Την 19.00 ολοκληρώθηκε η διαδικασία τοκετού. Με την άφιξη του πλοίου στη Χάλκη (19.55) η ειδοποιηθείσα γιατρός επιβιβάστηκε κι αφού εξέτασε μητέρα και νεογέννητο που έχαιραν άκρας υγείας συνεχίστηκε το ταξίδι, με τις θερμές ευχές της Λ.Α.Ν.Ε., για τον τελικό προορισμό τη Ρόδο. ….

Και μαιευτήρια τα πλοία της ¶γονης Γραμμή. Αρμόδιοι ακούτε;

Γιώργος Αλεβίζος.
Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos