Πετράκη, Καζάσης, Κουνενάκης
Πετράκη, Καζάσης, Κουνενάκης

…. μέχρις ότου θρηνήσουμε το πρώτο θύμα.

Ο πρόεδρος Δ. Κουνενάκης και τα στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, μαζί με τον μελετητή και τον κατασκευαστή του κόμβου, βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6) στη περιφερειακή ενότητα Λασιθίου, όπου συζήτησαν από κοινού με την αντιπεριφερειάρχη, τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τη τροχαία νομαρχιακούς συμβούλους, για να εκτιμήσουν τις αντιδράσεις από τη χρήση ενός και πλέον χρόνου του κόμβου και τα ατυχήματα που έχουν προκληθεί.

Μετά από διάφορες απόψεις που ακούστηκαν και με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό να αποχωρεί διότι θεώρησε ότι είναι θέμα δήμου και όχι της περιφερειακής ενότητας Λασιθίου, μάθαμε ότι η μελέτη έγινε το 2003 και μετά τα χίλια μύρια κύματα έφτασε στις μέρες μας, έχοντας εξαφανίσει και την οδό Νεαπόλεως.

από τη σύσκεψη
από τη σύσκεψη

Εκ μέρους του Ο.Α.Κ. ο κύριος Αγαπάκης μας είπε ότι τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί νέα σήμανση και θα γίνουν κάποιες αλλαγές, ενώ το επόμενο στάδιο θα είναι και πάλι φανάρια αλλά μετά από μελέτη. Εκ μέρους του Τ.Ε.Ε. ο Οδυσσέας Σγουρός πρότεινε να υπάρξει κάθετη σήμανση, όσο το δυνατόν αφαιρετική που να δείχνει τις διαδρομές που μπορεί να κινηθεί κάποιος από κάθε ρεύμα. Όσο για τους πεζούς …. ας προσέχουν !!!!

…….. είδομεν

Υ.Γ.

  1. είχε προηγηθεί ενημέρωση για διάφορα θέματα του νομού, αλλά έπρεπε να αναλάβει τη προεδρία του οργανισμού Αγιονικολιώτης για να δούμε τους ιθύνοντες κατά τα μέρη μας;;;;;;
  2. Κάτι παθαίνουν οι προερχόμενοι από τη δυτική Κρήτη όταν θέτουμε θέμα ενιαίας διαχείρισης υδάτων ………
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos