πλΑκιωτακηςΟ βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης απέστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το γήπεδο της Σητείας:«Μετά από συνεχες επαφές του Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα και τον Διευθυντή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας κ. Αμαργιανιτάκη Ιωάννη εξασφαλίστηκε το απαραίτητο χρηματικό ποσό για την εξόφληση των οφειλών προς τον εργολάβο που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου του γηπέδου της Σητείας.
Η εξόφληση θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδος και κατά συνέπεια οι εργασίες μπορούν να ξαναρχίσουν άμεσα. Με την ευκαιρία αυτή ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας επαναβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι η χρηματοδότηση για το γήπεδο είναι εξασφαλισμένη και δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα παρά τις αόριστες κινδυνολογίες ορισμένων.
 
 Πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό από όλους ότι τέτοιου είδους μικροκαθυστερήσεις στις πληρωμές τιμολογίων ήταν και είναι σύνηθες φαινόμενο. Η καθυστέρηση της δημοπράτησης του έργου για λόγους  που δεν χρειάζεται να αναλυθούν τώρα- προκάλεσε προβλήματα τα οποία όμως θα ξεπεραστούν.
 
Σε κάθε περίπτωση όμως ο Βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες και με την επίδειξη καλής θέλησης και συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την ολοκλήρωση του γηπέδου τη χρωστάμ στη νεολαία Σητείας και θα κάνουμε πράξη».

Print Friendly, PDF & Email

Από manos