Γιορτή του Αθλητή 2019

Ο ΠΑΟΔΑΝ για 13η συνεχή χρονιά τιμάει τους αθλητές και τους προπονητές τους που διακρίθηκαν το 2019, με το ίδιο πάντα κριτήριο, αυτό της εισόδου στην πρώτη εξάδα των επίσημων πανελληνίων πρωταθλημάτων του κάθε αθλήματος. Πέρα από αυτούς τους αθλητές ο ΠΑΟΔΑΝ βραβεύει κάθε χρόνο σε ειδική κατηγορία, αθλητές που δεν πληρούν το παραπάνω κριτήριο αλλά οι διακρίσεις τους κρίνονται ως εξαιρετικές ή υπηρετούν αθλήματα που είναι σχεδόν αδύνατο να εκπληρωθεί το κριτήριο της εξάδας (πχ ποδόσφαιρο).

Επίσης, ο ΠΑΟΔΑΝ έχει θεσμοθετήσει εξαρχής και την τιμητική κατηγορία για ανθρώπους με διαχρονική προσφορά στον τοπικό αθλητισμό. Πέρα από τα παραπάνω θα τιμηθούν και οι φορείς που βοηθούν με συνέπεια τα τελευταία χρόνια τις δράσεις του ΠΑΟΔΑΝ.

Έτσι, στη Γιορτή του Αθλητή 2019 που θα διεξαχθεί στο REX το προσεχές Σάββατο στις 19.00 θα βραβευτούν οι παρακάτω.

Από τον ΙΟΑΝ: Αλτσιάδης Δημήτρης

Από τον ΑΟΛ: Τσαμπανάκης Αλέξης, Κουκουρογιαννάκης Παντελής, Παπαγεωργόπουλος Νίκος, Ραφαϊλάκη Νικολέττα, Πάγκαλος Νίκος και οι προπονητές τους Πασχάλης Κούτρας και Λευτέρης Ραφαϊλάκης.

Από τον Αλμυρό: Σκουλάς Νικόλαος, Μυλωνάκης Γεώργιος και ο προπονητής τους Γρηγοράκης Δημήτρης.

Από τη ΛΕΜΑΝ: Σκύβαλλος Εμμανουήλ, Καράκης Κωνσταντίνος, Χταζάκης Γεώργιος.

Από το ΛΑΤΩ (τένις): Σφυράκης Νικόλαος, Κοντολαιμάκη Μάρα και οι προπονητές τους Μήλας Γεώργιος, Τζώρτζης Γιάννης.

Από το ΛΑΤΩ (σκάκι): Κοζύρη Αικατερίνη και οι προπονητές της Μάριος Αγγελέτος, Άγγελος Σανδαλάκης.

Από τον Ορειβατικό και πολιτιστικό σύλλογο ΤΑΛΩΣ: Κουλουγουσίδης Νεκτάριος και ο προπονητής του Κουλουγουσίδης Δημήτρης.

Από τον Ποδηλατικό Όμιλο Δρήρο: Πατεράκη Ασπασία και ο προπονητής της Ταμπακάκης Νίκος.

Από τον Α.Σ. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ: Λιαπάκης Ιωάννης, Λιαπάκης Γεώργιος, Λιαπάκης Δημήτριος, Λιαπάκης Εμμανουήλ, Μαρκατάτος Γεώργιος και ο προπονητής τους Γεροντής Ιωάννης.

TAEKWONDO Βετεράνων: Γεροντής Ιωάννης, Γραφανάκης Ευστάθιος.

Αθλητές που δεν ανήκουν σε σύλλογο του Αγίου Νικολάου: Μαρκοκωνσταντίνος Αντρέας, Κωσταντινέσκου Κωνσταντίνος, Σηφάκης Φάνης, Φρονιμάκη Σίλια, Κουκούλα Μαρία

Γιορτή του Αθλητή …….

Ειδικές βραβεύσεις: Καραίνδρου Νάνσυ, Winners Fitness Club, Jayne Orencas, Βιδάλη Βάλια, ΑΟΑΝ.

Τιμητικές βραβεύσεις: Αλεξανδρίδης Αντώνιος, Κοκολάκης Γρηγόρης.

Επίσης, θα τιμηθούν η Περιφέρεια Κρήτης,  το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, η Αστυνομική Διεύθυνση, η Τροχαία Αγίου Νικολάου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αγίου Νικολάου, η ΔΑΕΑΝ, η Ομάδα Διάσωσης Κρήτης και το 1ο Σύστημα Ν/Π Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos