γραφείο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΔΕΣΜΟ (https://www.desmos.org) που συντόνισε  τη διαδικασία της προσφοράς εξοπλισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής προς το γραφείο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, από την ξενοδοχειακή μονάδα Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa. Ο εξοπλισμός αυτός θα αξιοποιηθεί,  τόσο από τους μαθητές όσο και από τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας, για την εισαγωγή τους στον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και βοήθειας από τοπικές επιχειρήσεις σε συνεργασία με τον ΔΕΣΜΟ,  θεωρούμε ότι, στη σημερινή εποχή, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίσουν όλοι ποιοι, με ανιδιοτελείς πράξεις, δρουν, επενδύουν και συνεισφέρουν σημαντικά στο μέλλον των παιδιών μας.

Η δωρεά αυτή αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κοινωνικής ευθύνης, γι’ αυτούς που μπορούν να προσφέρουν. Η ανιδιοτελής στήριξη στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων μας αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και αποδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη που διέπει τα μέλη του οργανισμού ΔΕΣΜΟΣ αλλά και τα στελέχη της επιχείρησης Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa.

Ορφανάκης Βασίλειος

Υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos