ΓυναίκαΗ Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Ε οργανώνει θεματική εκδήλωσηημερίδα με θέμα: «Γυναίκα και Εργασία – Πορεία, δυνατότητες και προοπτικές» που θα πραγματοποιηθεί στον Αγιο Νικόλαο (Ξενοδοχείο Ερμής) αυτή την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 17:00 το απόγευμα.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «ΙΣΟΚΡΑΤΊΑ» που εντάσσεται στο Μετρό 5.3 «Ολοκληρωμένες Παρεμβσεις Υπέρ των Γυναικών» του Επιχειρησιακού προγράμματος «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση».
 
Στόχος του Σχεδίου Δράσης «ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ» είναι η παροχή εξειδικευμένης πληροφόρησης συμβουλευτικής και κοινωνικής στήριξης σε γυναίκες άνεργες και εργαζόμενες με στόχο την ένταξη τους στην αγορά εργασίας ή την διατήρηση των θέσεων απασχόλησης τους.
 
Στόχοι της θεματικής εκδήλωσης είναι:
  • Η κοινοποίηση των έως τώρα αποτελεσμάτων του Σχεδίου Δράσης «ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ» στο ευρύ κοινό και στους τοπικούς φορείς (άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους με την υλοποίηση του Σχεδίου).
  • Η ενημέρωση για τα προγράμματα στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών, αλλά κι των ευρύτερων πληθυσμιακών ομάδων, που υλοποιούνται ή θα υλοποιηθούν άμεσα στην περιοχή.
  • Η ενημέρωση για υπηρεσίες και φορείς στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών
  • Η ενεργοποίηη των εργοδοτών προκειμένου να κινητοποιηθούν και να ευαισθητοποιηθούν ώστε να προχωρήσουν στην αξιοποίηση των προγραμμάτων ΝΘΕ και Stage του ΟΑΕΔ και να απασχολήσουν τις ωφελούμενες του Σχεδίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos