Η εκκίνηση της διαδρομής

Ποδηλάτες

Με αφορμή την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο (22 Σεπτεμβρίου) ο Δήμος Αγίου Νικολάου, διοργάνωσε τον γύρο της πόλης με ποδήλατο το Σάββατο (22/9), με μεγάλη συμμετοχή από ποδηλάτες κάθε ηλικίας. Η εκκίνηση δόθηκε από τον κόμβο Κριτσάς και η διαδρομή που ακολουθήθηκε μέσα στη πόλη ήταν:
οδός Καραμανλή, Κοντογιάννη, Ρούσου Καπετανάκη, Πλατεία, Ρούσου Κουνδούρου, Κιτροπλατεία, Λιμάνι, Γέφυρα, Παραλιακός, Αμμούδι, Παραλιακός, Γέφυρα και Θεατράκι λίμνης.

Στο τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους, όσους πήραν μέρος, από τους αντιδημάρχους Αφροδίτη Βαρκαράκη και Μιχάλη Κλώντζα.
Οι ποδηλάτες ήταν από 3 έως 63 χρόνων, πάνω από 200, ενώ όσοι συμμετείχαν χωρίς ποδήλατο ανέβηκαν στο τρενάκι που ακολουθούσε. Όλοι έδειξαν ότι ακόμα και στη πόλη του Αγίου Νικολάου με τους λόφους της, το ποδήλατο μπορεί να αποτελέσει λύση στο κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Την όλη διαδρομή έλεγχαν για την ασφάλεια των ποδηλατών, άνδρες με αυτοκίνητα και μηχανές της τροχαίας, αλλά και του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos