Σεραφείμ Τσόκας

Γενικός Γραμμ. Περιφ. Κρήτης

Μετά την ανανέωση της θητείας του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης, ο Γ.Γ., έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή ,τον υπουργό Εσωτερικών καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλο και την Κυβέρνηση για την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπο μου με την εκ νέου τοποθέτηση μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης .

Τα 3,5 χρόνια στην Περιφέρεια Κρήτης ήταν περίοδος κοινής, σκληρής προσπάθειας. Δουλέψαμε μεθοδικά και χρηστά και παρήχθη σημαντικό έργο.
Ποτέ δεν διαχωρίσαμε τους πολίτες και προσπαθήσαμε να είμαστε δίπλα τους και δίπλα στα προβλήματα τους βοηθώντας στο μέτρο του δυνατού την επίλυση τους. Άλλωστε οι πόρτες της Περιφέρειας ήταν και θα είναι πάντα ανοιχτές.

Σήμερα που το βάρος των ευθυνών είναι ακόμη μεγαλύτερο θα πρέπει να επισημάνω πως έχουμε την ικανότητα, την δύναμη και την αποφασιστικότητα να συνεχίσομε τη σταθερή δυναμική ανάπτυξη της Κρήτης που είναι μια σαφής στρατηγική επιλογή, η οποία γίνεται πράξη μέσα από τις συνεπείς πολιτικές και δράσεις της Κυβέρνησης.

Στην προσπάθεια μας αυτή όλοι μαζί έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε. Με πίστη στις δυνάμεις μας, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, οδηγούμε την Κρήτη μπροστά. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με ακόμη πιο αποτελεσματικά βήματα ικανά ν’ αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής και να βελτιώσουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των πολιτών, παράγοντας κοινωνικό και οικονομικό αποτέλεσμα. Να αναζωογονήσουμε την Κρήτη εφαρμόζοντας τη στρατηγική ανάπτυξης και προόδου που έχομε χαράξει στο πλαίσιο του τρίπτυχου «διάλογος- συνεννόηση και σύνθεση» που επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos