Δημήτρης Κουνενάκης

Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Ι. Κουνενάκης κατά την επίσκεψη του στη Αθήνα είχε συνάντηση με διάφορους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στις συναντήσεις αυτές στις οπίες παρευρισκόταν και ο βουλευτής Λασιθίου κος Πλακιωτάκης τον οποίο και ευχαριστεί, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο μας.

Έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕΚ κκ Κουσκούκη και Καραβαρίτη με τους οποίους συζητήθηκε το θέμα της ΑΣΤΕΑΝ. Ιδιαιτέρως συζητήθηκε το θέμα της μόνιμης στέγασης της σχολής σε οικόπεδο που θα παραχωρήσει ο Δήμος. Επίσης συζητήθηκε η ίδρυση ΙΕΚ με αντικείμενα που αφορούν στον τουρισμό και το οποίο θα στεγαστεί στην ΑΣΤΕΑΝ.
Επισκέφθηκαν επίσης το Υπουργείο Εσωτερικών και ζητήθηκε η ενίσχυση του Δήμου για την κάλυψη των έκτακτων ζημιών από την κακοκαιρία καθώς επίσης για τη συντήρηση των σχολείων.
Με την Γενική Γραμματέα του πουργείου Τουρισμού κα Γιαννίρη είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Ζητήθηκε η αναθεώρηση της σύμβασης για την μαρίνα, η παραχώρηση στο Δήμο της έκτασης που διαθέτει ο ΕΟΤ στο Καλό Χωριό και η ανάθεση πιλοτικής μελέτης για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Ο Δήμαρχος συναντήθηκε επίσης με τους βουλευτές κο Καρχιμάκη Μιχάλη και Ανδρουλάκη Μίμη στους οποίους και επέδωσε αντίγραφα τω υπομνημάτων και ζήτησε την δική τους προσπάθεια για την προώθηση τους.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos