ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός συνομιλεί με την Tiziana Di Siptone
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός συνομιλεί με την Tiziana Di Siptone

Για την Ευρώπη του σήμερα,  που κλυδωνίζεται ανάμεσα στην επιβίωση και την παρακμή, μίλησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε συνέντευξη που παραχώρησε  στη κ. Tiziana Di Siptone   δημοσιογράφο της Δημόσιας Ιταλικής τηλεόρασης  RAI,

του ραδιοφωνικού σταθμού Radio1 και ανταποκρίτρια του «Manuale d΄ Europa” .

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τόσο η κ. Siptone όσο και ο σύζυγός της κ. Thierry Vissol οικονομολόγος –υπάλληλος επί 30 συναπτά έτη της Κομισιόν, εξέφρασαν τον προβληματισμό  τους, αναφορικά με τις δυσκολίες  που αντιμετωπίζουνοι  Έλληνες  λόγω της οικονομικής κρίσης .

Όπως έκανε γνωστό , ηχογραφημένα στιγμιότυπα της συνέντευξης θα μεταδοθούν την 1η Σεπτεμβρίου από τα παραπάνω Μ.Μ.Ε της Ιταλίας, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά, σε ζητήματα που σχετίζονται με την επισκεψιμότητα και την ιδιαιτερότητα  του Αγίου Νικολάου,αναφορικά με την προσέλκυση δεκάδων τουριστών ήδη από την δεκαετία του ΄60 , την Κρητική φιλοξενία-σημεία- που όπως τόνισε έχουν ήδη ανακαλύψει και οι ίδιοι, αφού επισκέπτονται την περιοχή της Ελούντας,  τα τελευταία εννέα χρόνια.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos