Νίκος Κουρουπάκης

Δήμαρχος Σητείας

Την Πέμπτη 28/6/07 στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, έγινε η Γενική Συνέλευση του Ο.Α.Σ. Στη Γενική Συνέλευση τέθηκε θέμα από τον Δήμαρχο Σητείας και λόγω των μεθοδευμένων δημοσευμάτων εφημερίδων για δήθεν αντίθεση της κοινωνίας στην επιχειρούμενη επένδυση στη Μονή Τοπλού, να τοποθετηθεί η Γ.Σ. πάνω στο θέμα.
Μετά από διαλογική συζήτηση η Γ.Σ. του Ο.Α.Σ ψήφισε την πρόταση:

Στηρίζουμε την επένδυση που γίνετι στην εκκλησιαστική έκταση της Μονής Τοπλού γιατί θεωρούμε ότι είναι θετική για την ανάπτυξη της Ανατολικής Κρήτης σύμφωνα με τις αποφάσεις και τους όρους της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης“.
Στην πρόταση αυτή μειοψήφισε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Περάκης Ιωάνης επικαλούμενος άρθρα του καταστατικού, παρ΄ όλο που ο πρόεδρος εξήγησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να τοποθετηθεί η συνέλευση και παρά την έκκληση του κ. Πετράκη η απόφαση να είναι ομόφωνη.

Τα υπόλοιπα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα και εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτλούμενο από τους:
Πετράκη Νίκο
Τσαντάκη Εμμ.
Πρωτογεράκη Μιχαήλ
Αγγελετόπουλο Δημ.
Δρακάκη Ιωάννη
Καλαντζάκη Θεοδόση
Κακουράκη Ι.
Βακόντιο Εμμ.
Διαλυνά Νίκο

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης εξήρε το έργο του Ο.Α.Σ και ζτησε την παραμονή του κ. Πετράκη στο Δ.Σ. όπως άλλωστε και όλοι οι μέτοχοι, θεωρώντας τη συμμετοχή του ως εγγύηση για τη πορεία του Ο.Α.Σ και μέσα από το νέο νομικό πλαίσιο.

Το νέο Δ.Σ. θα συσταθεί σε σώμα εκλέγοντας τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

Από το γραφείο του Δημάρχου Σητείας
Print Friendly, PDF & Email

Από manos