Υπό κατάληψη και για το εισιτήριο;

ΤΕΙ Αγίου Νικολάου, Λακώνια

Επιστολή διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου απέστειλε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου σχετικά με την τιμή του εισιτηρίου από Αγιο Νικόλαο, προς τα Τ.Ε.Ι., στα Λακώνια.
Στην επιστολή του ο κ. Κουνενάκης ζητά την καθιέρωση εισιτήριου ανάλογου εκείνου που πληρώνουν οι σπουδαστές στην υπόλοιπη Κρήτη.

Η επιστολή έχε ως ακολούθως:

Κύριοι,
Η Εταιρεία σας έχει καθιερώσει δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου από ¶γιο Νικόλαο προς Λακωνία.
Η εξυπηρέτηση κρίνεται ικανοποιητική, όμως υπάρχει πρόβλημα με την τιμή των εισιτηρίων.
Οι φοιτητές του ΤΕΙ ανέρχονται σε 500 και διαμαρτύρονται για την τιμή του εισιτηρίου που ανέρχεται στο 1,00 Ευρώ και θεωρούν δικαίως ότι βρίσκονται σε άνιση θέση σε σχέση με τους φοιτητές της υπόλοιπης Κρήτης ,οι οποίοι πληρώνουν λιγότερο εισιτήριο.
Ήδη οι φοιτητές έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του ΤΕΙ, με αίτημα τη μείωση του εισιτηρίου.

Κύριε Πρόεδρε και Κύριοι Σύμβουλοι,
Θεωρούμε και εμείς δικαιολογημένο το αίτημα των σπουδαστών οι οποίοι παράλληλα μας πιέζουν να προχωρήσουμε στην καθιέρωση αστικής συγκοινωνίας ώστε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες τους.
Εμείς πιστεύουμε ότι στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχουμε ως Δήμος ε την Εταιρεία σας, μπορεί το ζήτημα να λυθεί με κινήσεις καλής θελήσεως από την πλευρά σας.
Προτείνουμε ως εκ τούτου, κύριε Πρόεδρε και Κύριοι Σύμβουλοι ,την καθιέρωση εισιτηρίου αναλόγου εκείνου που πληρώνουν οι σπουδαστές στην υπόλοιπ Κρήτη.

Έτσι προτείνουμε τιμή εισιτηρίου 0,70 Ευρώ και τιμή μηνιαίας κάρτας απεριόριστων διαδρομών 20 Ευρώ.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αντιμετωπίσετε με ενδιαφέρον το ίτημα και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos