Ελούντα

Δήμος Αγίου Νικολάου

Συνεδρίασε την Πέμπτη 7/11/07 στο γραφείο του Δημάρχου η Ομάδα Οικολογίας που έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Στη συνεδρίαση στην οποία προήδρευσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γιάννης Λασηθιωτάκης και στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, παρευρέθησαν η κ. Σόνια Αλέξη, Αρχιτέκτονας, εκ μέρους του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, ο κ. Κώστας Μαυρικάκης Πολιτικός Μηχανικός, η κ. Μαρία Γάλλου, ο κ. Γιώργος Χάβας Μηχανικός Περιβάλλοντος καθώς και ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Κουνάλης.

Στη συνεδρίαση αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός για τα οικολογικά και περιβαλλοντικά προβλήματα του Δήμου Αγίου Νικολάου. Είναι μεγάλη αδυναμία η έλλειψη περιβαλλοντικών και οικολογικών ομάδων σε μια περιοχή που το περιβάλλον έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω των οικονομικών δραστηριοτήτων της περιοχής.
Τα περιβαλλοντικά προβλήματα είναι πάρα πολλά και εθίγησαν αρκετά εξ’ αυτών. Επίσης έγινε συζήτηση για δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Τελικά η ομάδα προγραμμάτισε την επόμενη συνάντησή της όπου πλέον θα υπάρξει κατάλογος των αναγκαίων παρεμβάσεων καθώς και προγραμματισμός των δράσεων που πρέπει να αναληφθούν.
Οι συνεδριάσεις της επιτροπής είναι ανοιχτές για όποιον ενδιαφέρεται και θα ανακοινώνονται εγκαίρως.

Άγιος Νικόλαος, 8/11/2007

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Γιάννης Λασηθιωτάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos