Πηγάδια

Κάρπαθος

Στις 23 Μαΐου 2007, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, που χάθηκε στα νερά της Καρπάθου, υπερασπιζόμενος τον εναέριο χώρο τη Πατρίδας μας. Ο Δήμος Καρπάθου προτίθεται να ανεγείρει σε περίοπτο σημείο της πόλης, συμβολικό μνημείο και να ονομάσει κεντρική οδό της πόλης, σε οδό Ήρωα Κώστα Ηλιάκη.
Ο Δήμος Καρπάθου και το Πνεματικό του Κέντρο, σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και τη Δημοτική Πολιτιστική Επιχείρηση του, διοργανώνουν μεταξύ άλλων, διαγωνισμό μαντινάδας με θέμα:

Κώστας Ηλιάκης: Ένας ήρωας από τη Κρήτη τον ουρανό της Καρπάθου“.

Καλούνται όλοι οι Καρπάθιοι και οι Κρήτες που έχουν ταλέντο, να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, με όσες μαντινάδες επιθυμούν. Η καλύτερη μαντινάδα από τη Κάρπαθο και η καλύτερη από τη Κρήτη, θα αναγραφούν στο υπό κατασκευή μνημείο. Παράλληλα, όλο το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα συμπεριληφθεί σε ειδικό Λεύκωμα – Αφιέρωμα (συλλεκτικό), που θα εκδοθεί προς τιμή του Κώστα Ηλιάκη. Επιτροπή που θα ορίσει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καρπάθου, θα επιλέξει τις καλύτερες μαντινάδες.

Οι μαντινάδες θα πρέπει να αποσταλούν με πλήρη στοιχεία των δημιουργών μέχρι τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2007 το αργότερο, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καρπάθου, στη διεύθυνση:

Αναπαύσεως 1, Πηγάδια Δήμου Καρπάθου, 85700 ή ακόμα και στο e-mail: pneumatikokentro@yahoo.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 22450 23926. Fax 22450 23927

Print Friendly, PDF & Email

Από manos