δήμος Χερσονήσου σημαντικές δράσεις, επαφές και διακρίσεις για τον τουρισμό
ο αντιδήμαρχος στην έκθεση

Σειρά επαφών με φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, πραγματοποιεί ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Απασχόλησης & Πολιτισμού του Δήμου Χερσονήσου στο εξωτερικό, στη διάρκεια των δύο από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, του Βερολίνου και της Μόσχας.

Συγκεκριμένα στη Μόσχα έγιναν συναντήσεις στην Ελληνική Πρεσβεία, και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Πρέσβη Κο Φρυγανά, την Γ. Πρόξενο Κα Βακάλη και τον Γ.Δ. του ΕΟΤ Κο Ευσταθίου.

Τα θέματα ήταν στοχευμένα για την ενίσχυση των άκρων της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, τις εξαγωγές κρητικών προϊόντων, τις αδελφοποιήσεις πόλεων, την ανάπτυξη δράσεων, την πρόσκληση γνωριμίας δημοσιογράφων και διαμορφωτών κοινής γνώμης στην Κρήτη και άλλα θέματα.

Ο Δήμος Χερσονήσου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έλαβε την τιμητική διάκριση ως «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ» και τιμώμενος προορισμός, από το ρωσικό τουριστικό οργανισμό Tez Tour, στο πλαίσιο τηςδιοργάνωσης «TEZ TOUR WORLDBERRY AWARDS» που πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στη Μόσχα. Αναλυτικότερα, ο Δήμος Χερσονήσου βραβεύθηκε στην κατηγορία Best Municipality Partner Greece (καλύτερος Συνεργαζόμενος Δήμος στη Ελλάδα για το 2016).

Την τιμητική διάκριση για τον δήμο, μοναδική στην Ελλάδα, παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Απασχόλησης & Πολιτισμού Δήμου Χερσονήσου, κ. Ευθύμιος Μουντράκης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ το Tez Tour Hellas και ειδικότερα τον Κο Δημήτρη Χαριτίδη πρόεδρο και ΔΣ και τον Γ.Δ Κο Μανώλη Απλαδενάκη για αυτή την τιμητική διάκριση του Δήμου μας. Βραβεία όπως αυτό δεν μας επαναπαύουν αλλά, αντιθέτως, μας κάνουν να θέλουμε να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο και να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια στους συνεργάτες μας. Ειδικότερα συνεργάτες μας από άλλες χώρες που πιθανόν να αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες στην περιοχή μας. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και να συνδράμουμε στην ανάπτυξή της στο Δήμο μας.

Με το ρωσικό οργανισμό TΕZ TOUR έχουμε αδιάλειπτα, μία άψογη συνεργασία.» Μετά το Βερολίνο και την Μόσχα, ο δήμος Χερσονήσου παρών σήμερα στην έκθεση τουρισμού PANORAMA MEDELHAVET στη Στοκχόλμη, με εκπροσώπους τον αντιδήμαρχο κο Μουντράκη και το μέλος της Επιτροπής Εκπροσώπησης Εκθέσεων Κα Μόνικα Λεγάκη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos