Προσέχουμε για να έχουμεΤην Κυριακή 28-1-2007 με πρωτοβουλία του νεοσύστατου Συλλόγου των Ζενίων (*) πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση κατά μήκος του Εθνικού δρόμου. Στη δενδροφύτευση πήραν μέρος μέλη του Συλλόγου, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου με επικεαλής τον Πρόεδρό του κ. Χαλκιαδάκη Ευάγγελο, κάτοικοι και φίλοι του Συλλόγου, καθώς επίσης και ο υπάλληλος του Δήμου Μιχάλης Παντερμαράκης ο οποίος χειρίσθηκε το μηχάνημα.

Μετά τη δενδροφύτευση, παρατέθηκε γεύμα σε οικία δημότη της περιοχής. Το συνεργίο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Κλώντζας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπελούκας Γιώργος.
Είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία όσων έλαβαν μέρος και αναδεικνύει την αξία της συμμετοχής και του εθελοντισμού για ην προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων των μικρών μας κοινωνιών.
Θεωρούμε πως η ομάδα δενδροφύτευσης προσέφερε πολύ σπουδαίο έργο, τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συμβολισμού.
Η αγάπη για το χωριό και την κοινωνία, η διάθεση προσφοράς είναι στοιχεία που ααδεικνύουν τον πολιτισμό μας και ενισχύουν τις ανθρώπινες σχέσεις μας.
Συγχαίρουμε όλους τους πρωτεργάτες και όσους βοήθησαν και να είναι βέβαιοι ότι ο Δήμος με τις δυνατότητες που έχει, είναι μαζί τους.

* (Δημοτικό Διαμέρισμα Ζενίων, Δήμου Αγίου Νικλάου Κρήτης)

Print Friendly, PDF & Email

Από manos