ο δήμαρχος Ιεράπετρας στο κατάστημα του ΙΚΑ
ο δήμαρχος Ιεράπετρας στο κατάστημα του ΙΚΑ

Επίσκεψη στο υποκατάστημα ΙΚΑ της Ιεράπετρας πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Μαρτίου ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση αλλά και η συζήτηση με την προϊσταμένη και τους εργαζομένους για τη λειτουργία του υποκαταστήματος ΙΚΑ στην πόλη της Ιεράπετρας.

Ειδικότερα, στη συζήτηση η προϊσταμένη, κα. Κατερίνα Μανουσάκη ενημέρωσε το δήμαρχο για τις πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος, διευκρινίζοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει περί αυτού κανένα έγγραφο που να ορίζει κάτι τέτοιο, αλλά δημιουργείται ανησυχία μετά από σχετικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις ανάγκες της υπηρεσίας και τις ελλείψεις σε προσωπικό οι οποίες δημιουργούν αυξημένο φόρτο εργασίας.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, «η ύπαρξη του ΙΚΑ στην Ιεράπετρα αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς καθημερινά εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό πολιτών και επιχειρήσεων. Εκπροσωπώντας την κοινωνία της Ιεράπετρας είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά της και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο στο άκουσμα και μονό ενδεχόμενου κλεισίματος αντιδρούμε δυναμικά. Από την πλευρά μας θα συνεργαστούμε τόσο με τη διευθύντρια, τους εργαζομένους, τους φορείς της πόλης, όσο και με τον κυβερνητικό βουλευτή, κ. Κ. Δερμιτζάκη, για να διατηρήσουμε το ΙΚΑ στην πόλη μας και να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Προς την κατεύθυνση αυτή την Παρασκευή στις 11:00 π.μ στο χώρο του δημαρχείου θα έχουμε μια πρώτη συνάντηση με φορείς της πόλης μας, προκειμένου με συντονισμένες κινήσεις να ενημερώσουμε την Κυβέρνηση για το ότι δε θα επιτρέψουμε να κλείσει το ΙΚΑ της Ιεράπετρας»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos