το προεδρείο με τον δήμαρχο
το προεδρείο με τον δήμαρχο

Τυπικά, κυρίως, θέματα περιείχε η ημερήσια διάταξη της πρώτης συνεδρίασης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου. Τροποποίηση προϋπολογισμού, αλλαγές ή ορισμοί προσώπων σε επιτροπές, παρατάσεις έργων κλπ.

Οι αρχικές τοποθετήσεις, τόσο του δημάρχου Αντώνη Ζερβού, όσο και των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών της αντιπολίτευσης, Δημήτρη Κουνενάκη, Πανίκου Καρατσή και Γιώργου Πάγκαλου, είχαν να κάνουν με τη κατάσταση του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, σε συνδυασμό με τα άλλα νοσοκομεία του νομού. Όλοι τάχθηκαν υπέρ της ενίσχυσης του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, αφού έτσι κι αλλιώς είναι το κεντρικό νοσοκομείο του νομού με υποδομές όπως ΜΕΘ και τεχνητό νεφρό, σε συνδυασμό με τη λειτουργία τεσσάρων κλινικών στα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας.

η πλευρά της  μείζονος αντιπολίτευσης
η πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης

Η συνάντηση που διοργανώνουν οι δήμαρχοι Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου έχει οριστεί για τις 26 Σεπτεμβρίου, αλλά προηγείται η σημερινή συνάντηση υπό τον υφυπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο στην Αθήνα, όπου θα βρεθούν οι δήμαρχοι, φορείς, διοικήσεις, αλλά όχι οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos