Δημόσια Παρουσίαση Απολογισμού και Πεπραγμένων νοσοκομείων του νομού
η πρόσκληση

Η δημόσια λογοδοσία, η διαφάνεια και η ενημέρωση των πολιτών για τις ενέργειες των δημοσίων φορέων αποτελεί κεντρικό στόχο και επιδίωξη υψηλής προτεραιότητας για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας,

τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και τη Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο». Προς την κατεύθυνση αυτή, η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» διοργανώνει εκδήλωση για τη Δημόσια Παρουσίαση του Απολογισμού και των Πεπραγμένων των τεσσάρων νοσοκομείων του νομού για τη διετία από τον Ιούλιο του 2016 έως και σήμερα.

Δημόσια Παρουσίαση Απολογισμού και Πεπραγμένων νοσοκομείων του νομού
το πρόγραμμα

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νομό μας, θα λάβει χώρα το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 και ώρα 10:45 π.μ. στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αγίου Νικολάου, παρουσία του Υπουργού Υγείας, του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, της Διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και των προσκεκλημένων τοπικών αρχών, φορέων και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Με ιδιαίτερη τιμή, προσκαλούμε όλους τους πολίτες του νομού να παραστούν και να συμμετάσχουν στη δημόσια συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθούν στο ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» τα εγκαίνια της Μονάδας Κατ΄ Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών Αγίου Νικολάου-Νεαπόλεως.

Επισυνάπτεται σχετική πρόσκληση και συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Η Διοικήτρια του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» Μαρία Σπινθούρη

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας Γεώργιος Αρακαδάκης

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ-ΚΥ Σητείας Εμμανουήλ Μιχελάκης

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» Νικόλαος Παντιέρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos