Από τη συνέντευξηΤη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στον ¶γιο Νικόλαο, Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Την οργάνωση της πρωτοβουλίας αυτής έχει αναλάβει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αιμοδοτών, Δωρητν Οργάνων, Ιστών και βιολογικού Υλικού και ο Δήμος Αγίου Νικολάου.
Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, Μανόλης Θραψανιώτης, ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, ιώργος Τρουλάκης, η Διευθύντρια της Μονάδας Αιμοληψίας του νοσοκομείου Στέλλα Σαριδάκη και εκ μέρους της Μητρόπολης Πέτρας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γιώργος Τζάβλας.

Η αιμοδοσία θα γίνει στη Λέσχη Προσκόπων , στη Λίμνη Αγίου Νικολάου, τις παρακάτω ρες:
Δευτέρα 18 Ιουλίου : 10 12 μ.μ. και 6  8 μ.μ
Τρίτη 19 Ιουλίου: 10  12 μ.μ

Το βράδυ της Δευτέρας στις 9 μ.μ. στο χώρο εκδηλώσεων της Λίμνης, θα γίνει παρουσίαση των δράσεων του Πανελληνίου Συλλόγου Αιμοδοσίας, από τον κ. Θάνο Σιαφάκα Δικηγόρο- Δημοσιογράφο, και εκπρόσωπο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.Θα ακολουθήσει συναυλία Τζάζ μουσικής από το συγκρότημα Summer Swing Fling Big Band.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos