Διακοπή κυκλοφορίας για τη καρναβαλική παρέλαση
απόκριες 2018

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω της διεξαγωγής των αποκριάτικων εκδηλώσεων «Φέτος Μένουνε Εδώ» την 18-02-2018 και κατά τις ώρες 14.00΄- 18.00΄ στην πόλη του Αγίου Νικολάου, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α)  Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ρούσου Καπετανάκη στο τμήμα από το Δημαρχείο μέχρι την ΜΑΡΙΝΑ (Ακτή Ατλαντίδος). Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από Ρούσου Καπετανάκη προς Κριτσάς ή προς Επιμενίδου.

β)  Διακοπή κυκλοφορίας από την αρχή της Ακτή Ατλαντίδος (είσοδος ΜΑΡΙΝΑΣ) και σε όλο το μήκος έως και το τέλος της οδού Ρούσου Κουνδούρου (ΑΣΤΕΡΙΑ), ήτοι Ακτή Ατλαντίδος, Σοφοκλή Βενιζέλου, Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (έμπροσθεν φαρμακείου ΦΟΥΡΑΚΗ), Ρούσου Κουνδούρου.

γ) Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Νικολάου Πλαστήρα το οποίο διέρχεται έμπροσθεν του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας. Η κίνηση των οχημάτων που θα κατέρχονται την οδό Νικολάου Πλαστήρα θα διεξάγεται από την πλευρά της Πλατείας Ελευθερίου Βενιζέλου που διέρχεται έμπροσθεν της καφετέριας ΠΙΚΑΝΤΙΛΙ, με κατεύθυνση την οδό 5ης Μεραρχίας προς Δημοκρατίας ή Ρούσου Καπετανάκη.

δ)  Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Πολυτεχνείου από τη διασταύρωση της με την οδό 25ης Μαρτίου έως και την διασταύρωση με την Ρούσου Κουνδούρου. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται δια μέσου της οδού 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου ή προς τις οδούς Καπετάν Κοζύρη -Μελετίου Μεταξάκη – Δημοκρατίας.

ε) Εξαιρούνται  τα οχήματα άμεσης ανάγκης του άρθρου -44- του Κ.Ο.Κ.

Η ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έχοντας υπόψη:
α) Τα άρθρα 295 και 296 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Αγίου Νικολάου (ΦΕΚ 455 Β΄/ 1978) .
β) Τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. Ν.2696/99 (ΦΕΚ 57Α΄/99).
γ) Το αριθ.Πρωτ.:217/13-02-2018 έγγραφο Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
1. Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας ,στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχήματος επί της
Χερσαίας Ζώνης Λιμένα και συγκεκριμένα επί της παραλιακής οδού Ακτή Ιωσήφ Κουνδούρου
2. Ανωτέρω απαγόρευση ισχύει για την Κυριακή 18-02-2018 και από ώρας 14:00 έως πέρας της
εκδήλωσης.
3. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. Ν.2696/99 όπως
τροποποιήθηκε και ισχύει.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos