Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγ. Νικολάου
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγ. Νικολάου

Εσπερίδα με θέμα: «διαχείριση μυοσκελετικων νοσημάτων στην καθημερινότητα», ανοικτή για το κοινό,  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγ. Νικολάου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου,

της Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, του Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο, του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν. και τελεί υπό την αιγίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για τα μυοσκελετικά νοσήματα που σύμφωνα με τις επιστημονικές  μελέτες ταλανίζουν την καθημερινότητα μεγάλης μερίδας ανθρώπων παγκοσμίως.

Με αφορμή τις Παγκόσμιες ημέρες για την  Οστεοπόρωση , την Αρθρίτιδα  και τις παθήσεις της Σπονδυλικής  στήλης, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού νοσοκομείου Αγ. Νικολάου ευαισθητοποιημένος από την διαφοροποίηση των δεικτών υγείας που λόγω της Οικονομικής κρίσης παρουσιάζουν αύξηση σε καίρια νοσήματα και αναγνωρίζοντας ότι ο ρόλος ενός νοσοκομείου και των επαγγελματιών του δεν είναι αμιγώς η θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών, αλλά η προαγωγή υγείας των χρηστών των υπηρεσιών του μέσα από την ενημέρωση και την πρόληψη απευθύνονται στην κοινότητα, καθώς η καθημερινή επαφή με τους πολίτες του Δήμου Αγ. Νικολάου, η προσέλευση των χρηστών των υπηρεσιών υγείας από άλλες περιοχές, έδωσε το έναυσμα για την ενημέρωση των πολιτών με βάση την τεκμηριωμένη γνώση σε ζητήματα υγείας.

Εκ μέρους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης τις εργασίες της εσπερίδας  θα χαιρετίσει  η Υποδιοικήτρια Δρ. Άννα Τριχοπούλου, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων.

Σας επισυνάπτουμε σχετική πρόσκληση, αφίσα και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης που ως κύρια θεματολογία της έχει, σύμφωνα με την επιστημονική ανάλυση των ομιλητών,  τη Γνωστική και συμπεριφορική προσέγγιση του χρόνιου πόνου, Οστεοπόρωση και Οστεοαθρίτιδα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos