ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Μητροπολίτης και ιερείς κατά τη κοπή της πίτας

Το βράδυ της Πέμπτης (23/1), στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Αγίου Νικολάου (ΔΙΕΚ), παρουσία μαθητών, καθηγητών, εκπροσώπων αρχών και φίλων.

Τη πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πέτρας Γεράσιμος παρουσία ιερέων και από τις δύο μητροπόλεις, ευχόμενος ένα ευλογημένο έτος, ενώ ο διευθυντής του ΔΙΕΚ Γιάννης Τζάβλας αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται στο σχολείο που ουσιαστικά λειτουργεί αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς, δημιουργώντας στελέχη που στελεχώνουν επιχειρήσεις της περιοχής, από ξενοδοχεία μέχρι …… άλλωστε η παρουσία διευθυντών ξενοδοχείων δείχνει τη κατεύθυνση του σχολείου.

ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
μαθητές, καθηγητές, φίλοι και αρχές

Εντύπωση προκάλεσε ο χαιρετισμός μαθήτριας, που εκπροσωπώντας τους συμμαθητές της ήταν απολύτως σαφής λέγοντας ότι ανάμεσα τους, υπάρχουν πολλοί πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αδυνατούν να βρουν δουλειά παρά τις σπουδές, με το ΔΙΕΚ να τους ανοίξει άλλες διεξόδους, δια της εξειδίκευσης και πιστοποίησης που παρέχει.

Χαιρετισμούς έστειλαν, ο αναπληρωτής Υπουργός τουρισμού, ο υπουργός ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και ο βουλευτής Μανόλης Θραψανιώτης.

Η βραδιά έκλεισε με εδέσματα, δημιουργίες των μαθητών του σχολείου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos