Δικαίωμα στην Πόλη, πρωτοχρονιάτικη πίτα
διασφαλίζεται η κοινωνική επαφή καθώς και η συνέχεια του συνδυασμού

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/2), στο κέντρο “Καλύβα” στις Λίμνες Λασιθίου, τα μέλη και τους φίλους του Συνδυασμού “Δικαίωμα στην Πόλη”, για την προγραμματισμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, κάνοντας γνωστό, ότι επιζητεί σε τακτά χρονικά διαστήματα την συνάντηση και συνεργασία των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων με τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού, χαρακτήρισε την συγκεκριμένη εκδήλωση ουσιαστική, αφού όπως είπε, δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθούν όλοι, για τα θέματα του δήμου.

Το βέβαιο είναι – ανέφερε χαρακτηριστικά – ότι μέσα απ΄ αυτές τις εκδηλώσεις, διασφαλίζεται η κοινωνική επαφή καθώς και η συνέχεια του συνδυασμού.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, πρωτοτύπησαν στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα, αφού τοποθέτησαν όχι ένα όπως συνηθίζεται, αλλά τρία φλουριά, τα οποία κέρδισαν η σύζυγος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Λουκάκη, η κόρη του Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννη Στεφανάκη και η κόρη του εντεταλμένου συμβούλου του Δήμου κ. Γιάννη Μαρίνου.

Όπως έγινε γνωστό, τα δώρα ήταν προσφορά των καταστημάτων : “lipstick” της Μαρίας Καλλιατάκη, Θωμά Χαριτάκη και “Golden Art” του Μανόλη Φανουράκη. Επίσης η πίτα ήταν προσφορά από το αρτοποιείο «Βάρδας».

από τον συνδυασμό “Δικαίωμα στην Πόλη”

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos