η συνάντηση στην αίθουσα του δημοτικού συμοβουλίου
η συνάντηση στην αίθουσα του δημοτικού συμοβουλίου

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ο συνδυασμός «Δικαίωμα στην πόλη», με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, πραγματοποίησε συνάντηση το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στον τρίτο όροφο του κινηματοθέατρου ΡΕΞ.

Στην πολυπληθή προσέλευση στελεχών του συνδυασμού ο Δήμαρχος, ανέλυσε την πορεία του Δήμου καθώς και την στρατηγική που θα αναπτυχθεί το επόμενο διάστημα.

ο επικεφαλής του συνδυασμού και δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός
ο επικεφαλής του συνδυασμού και δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, οι συναντήσεις με τους ανθρώπους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, είναι αναγκαίες να γίνονται, προκειμένου να υπάρχει άμεση πληροφόρηση των εκλεγμένων για τα ζητήματα που θέτουν οι συνεργάτες και αυτοί με την σειρά τους να ενημερώνονται για τα σοβαρά θέματα που διαχειρίζεται ο Δήμος, καθώς τα προβλήματα που ανακύπτουν- σε μια αμφίδρομη σχέση, που έχει βάθος στο χρόνο και τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η παραπάνω συνάντηση του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη» , ήταν η δεύτερη κατά σειρά , από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Ζερβού, ανάλογες συναντήσεις θα γίνονται κάθε έξι μήνες, καθ΄όλη την διάρκεια της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής, προκειμένου όλα τα μέλη εκλεγμένα και μη, να είναι σε διαρκή επαφή με τη δημοτική αρχή αλλά και με τις τοπικές κοινωνίες ώστε παρά τις σημερινές δυσκολίες που υπάρχουν να καταστεί δυνατή η διαχείριση κατά τον καλύτερο τρόπο της καθημερινότητας του πολίτη.

από τον συνδυασμό Δικαίωμα στη πόλη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos