Κακές συνήθειες¶λλα δύο θύματα προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των χρηστών επικίνδυνων  εκρηκτικών τις ημέρες του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Βασιλική Ιεράπετρας, ο 34χρονος ¶γγελος Βαγιωνάκης, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, που μάλλον εξερράγη στα χέρια του.

Μεταφέρθηκε κατ’ αρχήν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και από κει στο Βενιζέειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου χειρουργήθηκε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχασε την μια του παλάμη καθώς και ένα του μάτι.
Καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στις μονάδες εντατικής θεραπείας στο Ηράκλειο, μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπίας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε ξανά σε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλιου Νοσοκομείου και μόλις επιτρέψει η κατάσταση του θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ στην Αθήνα για περαιτέρω θεραπεία. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή.

¶λλος ένας 24χρονος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τρίπολης με τραύματα στο χέρι και στο πρόσωπο από αντίστοιχο περιστατικό στο Κορακοβούνι Αρκαδίας. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να μη χάσει την όρασή του.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos