Είστε οι καλοί πρεσβευτές του τουρισμού της Κρήτης
Με την σωστή οργάνωση και την συνεργασία όλων πετυχαίνουμε πολλά προς όφελος του τουρισμού του νησιού μας

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης άλλα και στην έμπρακτη συνεργασία της Περιφέρειας με τους φορείς για την αναβάθμιση και προώθηση του ποιοτικού τουρισμού στο νησί

αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στην εκδήλωση απονομής βραβείων στους διακριθέντες εργαζόμενους στον τουρισμό που οργάνωσε με επιτυχία ο Παγκρήτιος Σύλλογος Δ/ντων Ξενοδοχείων στο ξενοδοχείο «Creta Μaris» της Χερσονήσου .

«Είστε οι καλοί πρεσβευτές του τουρισμού μας ως ηγετικά στελέχη με την διοίκηση σας αλλά και ως εργαζόμενοι με το ήθος, την εργατικότητα σας τις προσφερόμενες, ποιοτικές υπηρεσίες σας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης απευθυνόμενος στους παριστάμενους επιχειρηματίες του τουρισμού, στους Δ/ντες και στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία. Ο κ. Αρναουτάκης που απένειμε βραβεία στους διακριθέντες εργαζόμενους μαζί με άλλους θεσμικούς εκπροσώπους εξέφρασε τα συγχαρητήρια του σε όλους τους βραβευθέντες όπως και στον Παγκρήτιο σύλλογο Δ/ντων ξενοδοχείων που οργάνωσε για 29η χρονιά την εκδήλωση-γιορτή βραβείων αφιερωμένη στην μνήμη του Κρητικού -πρωτοπόρου στον τουρισμό Γιώργου Δασκαλάκη. Τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τους θεσμικούς εκπροσώπους, ξενοδόχους, Δ/ντες και τους εργαζόμενους στον τουρισμό καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Δ/ντων ξενοδοχείων  και πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Δ/ντων ξενοδοχείων Γιώργος Πελεκανάκης.

«Με την σωστή οργάνωση και την συνεργασία όλων πετυχαίνουμε πολλά προς όφελος του τουρισμού του νησιού μας, της τοπικής οικονομίας και γενικότερα της Εθνικής οικονομίας» τόνισε ο κ. Πελεκανάκης ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για την παρουσία και στήριξη του, όπως και τους άλλους εκπροσώπους φορέων. Είναι χρέος μας, ανέφερε ο κ. Πελεκανάκης να βραβεύσουμε φέτος 80 εργαζόμενους ξενοδοχείων της Κρήτης που διακρίθηκαν για το ήθος και την εργατικότητα τους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του πρωτοπόρου στον τουρισμό της Κρήτης Γιώργου Δασκαλάκη ιδρυτή του ξενοδοχείου “Atlantis” εις μνήμη του οποίου πραγματοποιείται η εκδήλωση θεσμός των βραβείων για 29η χρονιά.

Στην εκδήλωση μετά τον Περιφερειάρχη και τον οργανωτή πρόεδρο, χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Μιχ. Βλατάκης, ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Γιωργ. Αρετίνης, ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ Γ.Αλεξάκης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαν. Φραγκάκης, η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη, ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου Εύθυμης Μουντράκης, και ο τουριστικός επιχειρηματίας Σούλης Δασκαλάκης γιος του πρωτοπόρου του τουρισμού αείμνηστου Γιώργου Δασκαλάκη ο οποίος και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και για την τιμή που αποδίδεται κάθε χρόνο στον πατέρα του με την εκδήλωση-θεσμό.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos