Εθελοντική αιμοδοσία από τις Μινωικές γραμμές
Εθελοντική αιμοδοσία από τις Μινωικές γραμμές

Στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι Μινωικές Γραμμές έχουν εντάξει και στηρίζουν εδώ και 20 χρόνια την εθελοντική αιμοδοσία, μία πράξη πολιτισμού, κοινωνικής ευαισθησίας και γενναιόδωρης προσφοράς.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με στόχο την ενίσχυση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας που «σώζει ζωές» και μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 500 μονάδες αίματος.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων έσπευσε να δώσει αίμα προς ενίσχυση της τράπεζας αίματος, στην εθελοντική αιμοδοσία που ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στα κεντρικά γραφεία των Μινωικών Γραμμών, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ» Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, συγκεντρώνοντας 30 μονάδες αίματος.

Οι μονάδες αίματος που συλλέγονται στην εταιρική τράπεζα αίματος είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους των Μινωικών Γραμμών, τα μέλη των οικογενειών τους αλλά και για όποιον ζητήσει τη συμβολή της εταιρείας, γεγονός που έχει αποδειχτεί σωτήριο χαρίζοντας κυριολεκτικά τη ζωή σε συνανθρώπους μας.

Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών ευχαριστεί θερμά το ιατρικό προσωπικό του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ» Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου που βοήθησε σημαντικά στην επιτυχημένη διοργάνωση της ημέρας αιμοδοσίας και τη στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής.

Αλλά περισσότερο, επιθυμεί να ευχαριστήσει τους εθελοντές αιμοδότες, το προσωπικό των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα που για μία ακόμη φορά απέδειξε έμπρακτα τη δύναμη του ενεργού εθελοντισμού και της αλληλεγγύης προς το κοινωνικό σύνολο.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos