Εθιμοτυπική επίσκεψη Ζερβάκη στην Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου
Πετράκη, Ζερβάκης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης.

Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα στα γραφεία της Π.Ε. Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, η κα. Πετράκη καλωσόρισε τον κο. Ζερβάκη και τον συνεχάρη για την εκλογή του στο Δήμο Σητείας ενώ παράλληλα του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα τα οποία θα αναλάβει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο κ. Ζερβάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε την κα. Πετράκη επισημαίνοντας ότι προσβλέπει στην καλή συνεργασία της Π.Ε. Λασιθίου με το Δήμο Σητείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ενημέρωσε τον κο. Ζερβάκη για θέματα που αφορούν την περιοχή της  Σητείας . Στο πλαίσιο της συνάντησης, αναφέρθηκαν επίσης, σε μια σειρά από ζητήματα που η υλοποίησή τους απαιτεί τη συνεργασία του Δήμου Σητείας με την Π.Ε. Λασιθίου και συμφώνησαν στην ανάγκη μιας ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος του τόπου και των κατοίκων του.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos