Ειδικότης μας, το πλιάτσικο .....
ανοίγματα χάσκουν στον αέρα αφού εκλάπησαν τα κουφώματα

Σ’ αυτόν εδώ το τόπο, μη τυχόν και ερημώσει τίποτα, κάτι και εγκαταλειφθεί διότι τότε πρώτος λόγος στο πλιάτσικο. Μη τυχόν και αφήσουμε κάτι όρθιο, ή στη θέση του για παραπέρα.

Αυτό συνέβη και με το εργοτάξιο για τον δρόμο Άγιος Νικόλαος – Καλό Χωριό: με το που δόθηκε στη κυκλοφορία, ολοκληρώθηκε η εργολαβία, οι υπάλληλοι του αναδόχου, όπως ήταν φυσικό έφυγαν από τα γραφεία που βρίσκονται πάνω από τη περιοχή Βαθύ, ανάμεσα στον παλιό και το νέο δρόμο.

Ειδικότης μας, το πλιάτσικο .....
πλιάτσικο πέραν πάσης αμφιβολίας

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, υπεύθυνος όλου του ΒΟΑΚ δεν φρόντισε για τη φύλαξη, οπότε οι κάθε λογής πλιατσικολόγοι επέδραμαν και πήραν ότι μπορούσε να βγει.

Πόρτες, κουφώματα, γραφεία, κλιματιστικά, ακόμα και τις πρίζες από τους τοίχους των λυομένων κτιρίων που απαρτίζουν τα γραφεία του εργοταξίου. Αποτέλεσμα ένας χώρος με ανοίγματα που χάσκουν στον αέρα. Μέχρι και το υπόστεγο έχει αφεθεί στη τύχη του και αρχίζει να καταρρέει με το φόβο μη τυχόν κάποιος ισχυρός άνεμος το πετάξει πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ειδικότης μας, το πλιάτσικο .....
το υπόστεγο αφημένο, εν δυνάμει κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς

Ενημερώσαμε τον πρόεδρο του ΟΑΚ, ιδιοκτησία του οποίου είναι ο χώρος, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως αποθήκη ή οτιδήποτε χρήσιμο. Για να δούμε αν θα ενδιαφερθεί ο οργανισμός ή θα βλέπουμε τα πάντα να καταρρέουν όταν περνούμε πάνω από τον χώρο ……

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos