Εκλογές στην πολιτιστική ομάδα καθηγητών Αγ. Νικολάου - ΕΛΜΕ Λασιθίου

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από την εκλογή του παρόντος ΔΣ της ΠΟΚΑΝ. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε για τη συνέχεια των δράσεών της συμμετέχοντας στις εκλογές και θέτοντας υποψηφιότητα για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ.

Γιατί να συμμετέχετε;

  • Γιατί αυτή η ομάδα λειτουργώντας στο πλαίσιο της ΕΛΜΕ Λασιθίου δίνει στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την ελευθερία να δημιουργούν, να οργανώνουν και να συντονίζουν πολιτιστικές δράσεις που οι ίδιοι αποφασίζουν, οι ίδιοι θεωρούν ότι ενδυναμώνουν το Δάσκαλο και το Μαθητή του δημόσιου σχολείου, χωρίς να απαιτείται έγκριση από τα κέντρα λήψης των πολιτικών αποφάσεων.
  • Γιατί το έργο που έχει συντελεστεί ως τώρα είναι πλούσιο και αξίζει να συνεχιστεί: Πολιτικές παρεμβάσεις σε δύσκολα για τους καθηγητές χρόνια, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, μουσικές και ποιητικές βραδιές, προσκλήσεις ποιητών και συγγραφέων στα σχολεία, επιμορφωτικά σεμινάρια…
  • Γιατί η ΠΟΚΑΝ κατάφερε να συνεισφέρει στην όλη πολιτιστική ζωή του δήμου καθιερώνοντας εκδηλώσεις όπως: Επιστροφή στα Θρανία, Ημέρα του Εκπαιδευτικού, Ημέρα Αγάπης.
  • Γιατί προσφέρει σημαντική στήριξη στους μαθητές που έχουν ανάγκη συντονίζοντας τη διαχείριση του ταμείου της Αγάπης στο οποίο συμμετέχει μαζί με άλλους τοπικούς φορείς φτάνοντας εκεί που οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου συχνά δεν μπορούν.
  • Γιατί δίνει την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να έρθουν σε επαφή με πνευματικούς ανθρώπους, όπως: Άλκη Ζέη, Μιχάλης Γκανάς, Γιώργος Τσιάκαλος, Νίκη Τρουλινού, Σοφία Νικολαΐδου, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Μάκης Καραγιάννης, Κωστής Παπαϊωάννου, Κατερίνα Μπρεντάνου, Βασιλική Σακκά, Δημήτρης Αντωνακάκης, Θοδωρής Θωμαδάκης, Άγγελος Πατσιάς, Μανόλης Φιλιππάκης, Χριστίνα Ρασιδάκη, Στέλιος Κούλογλου, Βάλια Λουτριανάκη, Σάνα Σαρρή, Μαρία Καλουδιώτη κ.ά.
  • Γιατί μέσα από τη συνεργασία δημιουργούνται παρέες, όμορφες ανθρώπινες σχέσεις, κάτι που δύσκολα επιτυγχάνεται πια μέσα στην ένταση της σχολικής καθημερινότητας.
  • Γιατί μετά από δέκα και πλέον χρόνια δράσης υπάρχει ανάγκη ανανέωσης και ενδυνάμωσης με νέα μέλη που θα συνεισφέρουν με τον ενθουσιασμό, τις ιδέες και το δυναμισμό τους στην κοινή υπόθεση που είναι η αγάπη για τα παιδιά και την παιδεία.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου ΔΣ την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019 στις 6μμ στο αμφιθέατρο των Γενικών Λυκείων.

Το απερχόμενο ΔΣ της ΠΟΚΑΝ

Άννα Μάμου Πρόεδρος

Ανθή Ρουμπελάκη Γραμματέας

Ελένη Τζερεμέ Ταμίας

Ελπινίκη Γιατζάκη, Γιώργος Μαυροειδής: Τακτικά Μέλη.

Καλλιόπη Βελεγράκη, Τζένη Γιανναδάκη: Αναπληρωματικά Μέλη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos